about-black
about-black

Zakelijk

Als servicegerichte beheerder nemen wij graag het beheer van uw hotel, pand, vakantiewoning of BnB uit handen. Of het nu gaat om het verhogen van uw omzet of simpelweg omdat u geen tijd of zin heeft om zelf het beheer te doen, kunt u rekenen op onze professionele service. Met jarenlange ervaring en tevreden klanten zijn wij een betrouwbare partner.

Al meer dan 11 jaar bieden wij ondersteuning aan hotel- en huiseigenaren, zodat zij zich geen zorgen meer hoeven te maken over het gehele proces. U hoeft enkel de factuur aan het einde van de maand te controleren. Wij verzorgen alles, inclusief marktonderzoek, bezettingsanalyse, adverteren, doelgroepsegmentatie, communicatie met gasten, verhuurplatforms, buren, in- en uitchecken van gasten, schoonmaak en wasserette. Daarnaast helpen wij ook bij het optimaliseren van recensies, waardoor de meeste klanten ons een score van 8 of hoger geven en we de status van superhost behalen.

Kortom, onze service is persoonlijk en professioneel. U bent van harte welkom om een kijkje achter de schermen te nemen en kennis met ons te maken. Neem telefonisch contact op of stuur ons een e-mail om een afspraak te maken.

Daarnaast zijn wij ook een professioneel schoonmaakbedrijf met oog voor kwaliteit. BnB & Cleaning Company verzorgt ook de schoonmaak van kantoorpanden, winkels, tandartspraktijken, caf├ęs en bars in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Bij het schoonmaken van uw zakelijke voorziening is het belangrijk dat de kwaliteit altijd optimaal is, de prijs scherp blijft en dat afspraken worden nagekomen. Hier kunnen wij u garantie voor bieden. Al meer dan 10 jaar hebben wij tevreden zakelijke klanten die wekelijks of dagelijks gebruikmaken van onze schoonmaakdiensten. Dit doen wij door persoonlijke aandacht aan elke klant te geven en onze schoonmaakdiensten nauwkeurig af te stemmen op uw wensen.

Ons schoonmaakbedrijf gaat mee met de tijd en heeft daarom unieke ecologische schoonmaakmiddelen ontwikkeld die niet alleen effectief reinigen, maar ook goed zijn voor het milieu.

Graag komen wij bij u langs om kennis te maken en uw schoonmaakopdracht te bespreken.

Keywords: hotelbeheer, pandbeheer, vakantiewoningbeheer, BnB-beheer, professionele service, omzetverhoging, zakelijk schoonmaakbedrijf, kwaliteit, ecologische schoonmaakmiddelen.

 • "I have been working with BnB & Cleaning Company for pretty much exactly one year now. Thay are extremely reliable, friendly and diligent. Daria is also very honest and will tell you if she needs less time to finish the work than you first agreed. One of the things I value most is her flexibility and response on short notice. However last minute the request, they will make sure she or a colleague of hers are there when you need them. Needless to say, my apartment always looks amazing afterwards - thank you Daria and team!"

  -M. Margoritova-

 • "Onze B&B maakt regelmatig gebruik van de diensten van BnB & Cleaning Company en we zijn erg tevreden. BnB & Cleaning Company neemt regelmatig check-ins van gasten over en maakt dan ook de ruimtes schoon. Niet alleen wij, maar ook de gasten zijn tevreden over de ontvangst. Ook de schoonmaakwerkzaamheden worden prima uitgevoerd. We kunnen altijd op BnB & Cleaning Company rekenen."

  -K. vd Vooren; Park West B&B-

 • "Sinds een paar maanden werk ik samen met BnB & Cleaning Company. Zij helpen mij niet alleen met het schoonhouden van het appartement dat wij verhuren, maar vangen ook de gasten op bij aankomst en nemen ons zo veel werk uit handen. Zij zijn betrouwbaar, flexibel en doet hun werk voor de volle 100%. Vanaf ons eerste contact vond ik Daria zeer professioneel overkomen en ik hoop dat we nog lang kunnen samenwerken"

  -Auke-

 • "Ik ben erg blij met BnB & Cleaning Company , ze hebben erg gemotiveerd schoonmaak team en m'n huis is in korte tijd weer super schoon!!Ze zijn betrouwbaar en goed in hun vak!!!! Erg blij met BnB & Cleaning Company kan ze aan iedereen aanbevelen!!!"

  -Mevr. De Jong-

 • "Super blij met Dasha en haar team. Betrouwbaar en professioneel!"

  -Karlijn Witteveen-

 • "BnB & Cleaing Company en haar team maken al geruime tijd mijn woonboot schoon en maken de boot klaar voor de ontvangst voor gasten. Ook regelt BnB & Cleaning Company regelmatig de check in. Ik krijg vaak complimenten van de gasten over hoe schoon het is en hoe hartelijk Daria de gasten heeft ontvangen. Ik ben tevreden met BnB & Cleaning Company en haar team. Vooral als er op het laatste moment iets nodig is dan weeten ze altijd een oplossing!"

  -Ronald-

 • "Sinds vier maanden maakt BnB & Cleaning Company onze woning schoon. We zijn erg tevreden over de flexibiliteit van het team en de kwaliteit van het werk"

  -Jan van Bemmelen-

 • "BnB & Cleaning Company is een goede schoonmaak team met veel energie. Ze doen meer werk in de gegeven tijd dan andere schoonmaaksters die ik heb gehad. Ik heb twee katten die erg verharen maar zij kunnen hier goed mee omgaan en weten de haren effectief weg te krijgen."

  -GCW-

 • "Daria en haar collega's zijn professioneel en vriendelijk. wij zijn erg tevreden en blijven gebruik maken van hun diensten."

  -Joeri Kiekeboech-

 • "Al een aantal maanden zeer tevreden, goede communicatie, vriendelijk personeel en denkt graag mee, een aanrader!"

  -Mike Bruijnesteijn. Rent Expand-

 • "BnB Cleaning company is al geruime tijd onze partner voor de schoonmaak en verdere hulp in het bedrijven van onze Bed and Breakfast. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten en flexibiliteit die ons worden geboden. Door de samenwerking met BnB Cleaning company hebben wij tevreden gasten en houden wij zelf nog tijd over voor andere leuke dingen. Al met al erg tevreden en wat ons betreft een aanrader!"

  -Petra en Laurens, B&B Suite 2 Stay-