Onze diensten

B&B en short stay service is een special ontwikkeld pakket voor de voorzieningen die de gedurende hele jaar door verhuurd worden aan de toeristen in Amsterdam. Er komt meer bij kijken dan het schoonmaken of in en uit checken alleen. Wij zetten onze kwaliteit in voor het bereiken van een maximaal resultaat. Onze pakket bestaat uit:

Contact met de gasten
Zodra er een boeking binnen is of een aanvraag daarvoor. Nemen wij contact op met de gasten. Wij stellen ze enkele vragen om zo te bepalen of zij voldoen aan door u aangewezen profiel. Ook stemmen wij de aankomst tijden af en beantwoorden de vragen van de gasten of de reis schema betaling en parkeer mogelijkheden.
Compleet beheer
Wij kunnen voor u een offerte opstellen met daarin de mogelijkheden van uw (tijdelijke) verdiensten uit de short-stay verhuur. Wij komen graag langs om kennis te maken en vrijblijvend advies te geven over onze diensten.
Bij het basispakket nemen wij u de basis-werkzaamheden uit handen die te maken hebben met de tijdelijke verhuur van uw woning aan gasten.
Losse diensten kunnen ook interessant zijn als u het normaal zelf doet, maar op vakantie gaat of een keer niet kunt.
Check in
Bij een check in zijn wij op van te voren afgesproken tijdstip aanwezig met een bloemetje of fruit om de gasten te ontvangen. Wij zijn altijd 15 min van te voren aanwezig om de woning nog eens goed na te kijken. Houden telefonisch contact met u en de gasten in geval van vertraging. Zodra de gasten arriveren ontvangen wij ze met een ‘Welcome in Amsterdam!’ Vragen of het hun eerste bezoek is in de stad? Vragen hoe de reis is gegaan. Vervolgens laten wij de woning zien, leggen alle nodige details uit met betrekking tot de huisregels. Geven ze informatie over de buurt, restaurants, musea’s, GVB, Fiets verhuur enz. Attenderen ze erop dat ze ten alle tijden bij ons terecht kunnen als er iets is met betrekking tot de woning tijdens hun verblijf. En na het afstemmen van de check out tijd rekenen zij bij ons af (indien van toepassing) en krijgen de sleutels.
Check out
Op de afgesproken tijdstip komen wij langs om de gasten uit te zwaaien en de woning te controleren. In sommige gevallen ook de terug betalen van de borg som als de woning in dezelfde staat is als voor hun verblijf.
Schoonmaak
Schoonmaken gaat bij ons als volgt. Wij halen de gebruikte linnen af en verzamelen de handdoeken. Dit gaat vervolgens naar onze wasserette. Verwijderen de stof in de hele woning. Doen de afwas indien van toepassing. Maken de keuken, badkamer, wc schoon. Stofzuigen de hele woning. Dweilen indien van toepassing. Maken de bedden weer op. Leggen de handdoeken weer klaar voor de volgende gasten. Vervolgens verwijderen we de vuilnis uit de woning. En geven de planten het water voor het weg gaan.
Wassen en drogen
Alle beddengoed die gebruikt is door de gasten en de handdoeken gaan door middel van een bezorgen naar de wasserette. Daar worden ze op een professionele wijzen gereinigd en gedroogd. In sommige gevallen ook gestreken. En komen weer terug op het nodige adres voor het opmaken van de bedden.
Klussen/reparatie service
BnB & Cleaning Company werkt samen met enkele klussers die als nodig op een vrijblijvende afspraak kunnen komen indien u de woning wilt verven, als u een loodgieter nodig hebt of een elektricien. Ook voor kleinere klusjes, zoals een lampje plaatsen, kraan vervangen of gasfornuis installeren kunt u bij ons terecht. Deze service is bedoelt voor onze short-stay klanten of particuliere woningen, kantoren.
Vervangende apparatuur
Mocht er een keer iets niet meer functioneren in de woning, zoals water koker, tosti apparaat, tv of slaapbank. Kunnen wij in nood situatie erbij springen om een vervangende apparatuur te regelen. Dit geldt alleen in nood gevallen voor onze short-stay klanten.
Uitstraling van uw locatie
Uit ervaring weten wij hoe u het beste uw woning in kunt richten en wat er nodig is om de tevredenheid van de komende gasten te verhogen. Als u woning presentabel uit ziet kunt er meer geld aan verdienen en zullen de gaste goede referentie’s achterlaten, waardoor u nog meer gasten binnen haalt. Zo kunnen wij u adviseren wat absoluut een must is en wat juist beter niet. Deze service is vrijblijvend en doen wij gratis bij de klanten die met ons samen willen werken.
Professionele fotografie en plaatsen online
BnB & Cleaning Company werkt samen met een professionele fotograaf, die wij speciaal voor u woning/ B&B inhuren. Foto’s zijn natuurlijk de visite kaartje dus erg belangrijk dat ze op een professionele wijzen worden genomen. Zo trekt u meer potentiële gasten aan. Wij zetten ze voor u online op de website’s voor short-stay verhuur zoals Airbnb, Booking.com, Wimdu en dergelijke. Daarnaast schrijven wij een stukje tekst over uw locatie en de buurt. Ook maken wij een routebeschrijving voor de gasten op om zo makkelijk mogelijk naar uw locatie de weg te vinden.
Aanwezigheid voor diensten
Sommige locatie’s waar wij mee werken worden door ons verhuurd tijden afwezigheid van de eigenaar. Als er een keer een pakketje, monteur voor het internet, ketel controle moet komen. Zijn wij aanwezig om diegene binnen te laten en staan hem te woord als nodig om meer over de problematiek uit te leggen. En nemen daarna contact op met de eigenaar van de woning om door te geven wat de staat van de zaken is.
Maak een keuze uit de verschillende pakketten of vraag vrijblijvend uw offerte aan


*BnB & Cleaning Company werkt met eigen beddengoed en handdoeken die u van ons te leen krijgt op uw locatie. Dit is inbegrepen in de bovengenoemde prijs. Wij kunnen voor u een offerte opstellen met daarin de mogelijkheden van uw (tijdelijke) verdiensten uit de short-stay verhuur. Wij komen graag langs om kennis te maken en vrijblijvend advies te geven over onze diensten.