about-black
about-black

Vakantie verhuur Airbnb

Veel huiseigenaren in de Randstad maken gebruik van de mogelijkheid om hun woning te verhuren tijdens de zomervakantie voor langere periodes en tijdens de wintervakantie voor kortere periodes. Zelfs een paar dagen of een weekendje weg via Airbnb is eenvoudig te regelen.

Dit biedt een aantrekkelijke bijverdienste tijdens uw vakantie. Onze klanten verdienen vaak hun vakantie terug of maken zelfs winst door te reizen.

BnB & Cleaning Company heeft een speciaal pakket ontwikkeld om de zorgen rond vakantieverhuur uit handen te nemen. U kunt erop vertrouwen dat alles probleemloos verloopt in uw afwezigheid. Bovendien is uw woning goed verzekerd door Airbnb.

U hoeft alleen uw vertrekdatum aan ons door te geven en wij regelen de rest voor u. Als u liever zelf voor de boekingen zorgt, bieden wij de service voor inchecken en schoonmaak van uw woning tijdens uw afwezigheid.

Voor meer informatie en een offerte kunt u hier contact met ons opnemen. Wij nemen spoedig contact met u op om uw opdracht te bespreken.

Keywords: Vakantieverhuur, Randstad, bijverdienste, Airbnb, zorgeloos, service, schoonmaak, verzekerd, offerte.

 • "BnB & Cleaing Company en haar team maken al geruime tijd mijn woonboot schoon en maken de boot klaar voor de ontvangst voor gasten. Ook regelt BnB & Cleaning Company regelmatig de check in. Ik krijg vaak complimenten van de gasten over hoe schoon het is en hoe hartelijk Daria de gasten heeft ontvangen. Ik ben tevreden met BnB & Cleaning Company en haar team. Vooral als er op het laatste moment iets nodig is dan weeten ze altijd een oplossing!"

  -Ronald-

 • "Al een aantal maanden zeer tevreden, goede communicatie, vriendelijk personeel en denkt graag mee, een aanrader!"

  -Mike Bruijnesteijn. Rent Expand-

 • "Daria en haar collega's zijn professioneel en vriendelijk. wij zijn erg tevreden en blijven gebruik maken van hun diensten."

  -Joeri Kiekeboech-

 • "Ik ben erg blij met BnB & Cleaning Company , ze hebben erg gemotiveerd schoonmaak team en m'n huis is in korte tijd weer super schoon!!Ze zijn betrouwbaar en goed in hun vak!!!! Erg blij met BnB & Cleaning Company kan ze aan iedereen aanbevelen!!!"

  -Mevr. De Jong-

 • "Sinds een paar maanden werk ik samen met BnB & Cleaning Company. Zij helpen mij niet alleen met het schoonhouden van het appartement dat wij verhuren, maar vangen ook de gasten op bij aankomst en nemen ons zo veel werk uit handen. Zij zijn betrouwbaar, flexibel en doet hun werk voor de volle 100%. Vanaf ons eerste contact vond ik Daria zeer professioneel overkomen en ik hoop dat we nog lang kunnen samenwerken"

  -Auke-

 • "Sinds vier maanden maakt BnB & Cleaning Company onze woning schoon. We zijn erg tevreden over de flexibiliteit van het team en de kwaliteit van het werk"

  -Jan van Bemmelen-

 • "BnB Cleaning company is al geruime tijd onze partner voor de schoonmaak en verdere hulp in het bedrijven van onze Bed and Breakfast. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten en flexibiliteit die ons worden geboden. Door de samenwerking met BnB Cleaning company hebben wij tevreden gasten en houden wij zelf nog tijd over voor andere leuke dingen. Al met al erg tevreden en wat ons betreft een aanrader!"

  -Petra en Laurens, B&B Suite 2 Stay-

 • "BnB & Cleaning Company is een goede schoonmaak team met veel energie. Ze doen meer werk in de gegeven tijd dan andere schoonmaaksters die ik heb gehad. Ik heb twee katten die erg verharen maar zij kunnen hier goed mee omgaan en weten de haren effectief weg te krijgen."

  -GCW-

 • "I have been working with BnB & Cleaning Company for pretty much exactly one year now. Thay are extremely reliable, friendly and diligent. Daria is also very honest and will tell you if she needs less time to finish the work than you first agreed. One of the things I value most is her flexibility and response on short notice. However last minute the request, they will make sure she or a colleague of hers are there when you need them. Needless to say, my apartment always looks amazing afterwards - thank you Daria and team!"

  -M. Margoritova-

 • "Super blij met Dasha en haar team. Betrouwbaar en professioneel!"

  -Karlijn Witteveen-

 • "Onze B&B maakt regelmatig gebruik van de diensten van BnB & Cleaning Company en we zijn erg tevreden. BnB & Cleaning Company neemt regelmatig check-ins van gasten over en maakt dan ook de ruimtes schoon. Niet alleen wij, maar ook de gasten zijn tevreden over de ontvangst. Ook de schoonmaakwerkzaamheden worden prima uitgevoerd. We kunnen altijd op BnB & Cleaning Company rekenen."

  -K. vd Vooren; Park West B&B-