about-black
about-black

Over ons

Wij zijn een jong snel groeiende schoonmaak bedrijf in Amsterdam en omgeving dat gespecialiseerd is in de short-stay en zakelijke schoonmaak opdrachten.

Sinds 4 jaar helpen wij kantoren, tandarts praktijken, particuliere woningen, winkels met professionele schoonmaak. Onze formule is hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Persoonlijke aandacht en milieu bewust werken. En het alle belangrijkste dit alles met plezier te doen. Dit alles helpt ons de kwaliteit hoog te houden.

Daarnaast zijn wij een echte short-stay specialist geworden met enkele tientallen klanten van de b&b, short-stay panden, short-stay woonboten en particulieren die hun woning via airbnb verhuren tijdens hun vakantie in Amsterdam en omstreken.

In de short-stay service doen we alles a tot z. Beginnende met de Airbnb service tijdens u vakantie en eindigende met de complete beheer van uw BnB. Ook losse diensten zoals check in/out of alleen de schoonmaak.

Kijk voor meer info verder op de site of vraag een offerte aan voor de dienst waar u interesse naar uit gaat

Ekologysche schoonmaak middellen

BnB & Cleaning Company vindt de milieu erg belangrijk! Daarom werken wij met ecologische schoonmaak middelen.

Dit is niet alleen goed voor alle dure stenen bad kamers en keuken aanrechten, maar ook voor u gezondheid en die van de schoonmaak team!

De prijs voor de schoonmaak middelen is gemiddeld goedkoper dan de reguliere middelen uit de supermarkt. Wat u pakket zal kosten is natuurlijk afhankelijk van het object die wij schoon komen maken en word daarom bepaald tijdens het opstellen van de offerte.

 • "Sinds een paar maanden werk ik samen met BnB & Cleaning Company. Zij helpen mij niet alleen met het schoonhouden van het appartement dat wij verhuren, maar vangen ook de gasten op bij aankomst en nemen ons zo veel werk uit handen. Zij zijn betrouwbaar, flexibel en doet hun werk voor de volle 100%. Vanaf ons eerste contact vond ik Daria zeer professioneel overkomen en ik hoop dat we nog lang kunnen samenwerken"

  -Auke-

 • "I have been working with BnB & Cleaning Company for pretty much exactly one year now. Thay are extremely reliable, friendly and diligent. Daria is also very honest and will tell you if she needs less time to finish the work than you first agreed. One of the things I value most is her flexibility and response on short notice. However last minute the request, they will make sure she or a colleague of hers are there when you need them. Needless to say, my apartment always looks amazing afterwards - thank you Daria and team!"

  -M. Margoritova-

 • "BnB & Cleaing Company en haar team maken al geruime tijd mijn woonboot schoon en maken de boot klaar voor de ontvangst voor gasten. Ook regelt BnB & Cleaning Company regelmatig de check in. Ik krijg vaak complimenten van de gasten over hoe schoon het is en hoe hartelijk Daria de gasten heeft ontvangen. Ik ben tevreden met BnB & Cleaning Company en haar team. Vooral als er op het laatste moment iets nodig is dan weeten ze altijd een oplossing!"

  -Ronald-

 • "Al een aantal maanden zeer tevreden, goede communicatie, vriendelijk personeel en denkt graag mee, een aanrader!"

  -Mike Bruijnesteijn. Rent Expand-

 • "Sinds vier maanden maakt BnB & Cleaning Company onze woning schoon. We zijn erg tevreden over de flexibiliteit van het team en de kwaliteit van het werk"

  -Jan van Bemmelen-

 • "BnB & Cleaning Company is een goede schoonmaak team met veel energie. Ze doen meer werk in de gegeven tijd dan andere schoonmaaksters die ik heb gehad. Ik heb twee katten die erg verharen maar zij kunnen hier goed mee omgaan en weten de haren effectief weg te krijgen."

  -GCW-

 • "Super blij met Dasha en haar team. Betrouwbaar en professioneel!"

  -Karlijn Witteveen-

 • "Ik ben erg blij met BnB & Cleaning Company , ze hebben erg gemotiveerd schoonmaak team en m'n huis is in korte tijd weer super schoon!!Ze zijn betrouwbaar en goed in hun vak!!!! Erg blij met BnB & Cleaning Company kan ze aan iedereen aanbevelen!!!"

  -Mevr. De Jong-

 • "Onze B&B maakt regelmatig gebruik van de diensten van BnB & Cleaning Company en we zijn erg tevreden. BnB & Cleaning Company neemt regelmatig check-ins van gasten over en maakt dan ook de ruimtes schoon. Niet alleen wij, maar ook de gasten zijn tevreden over de ontvangst. Ook de schoonmaakwerkzaamheden worden prima uitgevoerd. We kunnen altijd op BnB & Cleaning Company rekenen."

  -K. vd Vooren; Park West B&B-

 • "BnB Cleaning company is al geruime tijd onze partner voor de schoonmaak en verdere hulp in het bedrijven van onze Bed and Breakfast. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten en flexibiliteit die ons worden geboden. Door de samenwerking met BnB Cleaning company hebben wij tevreden gasten en houden wij zelf nog tijd over voor andere leuke dingen. Al met al erg tevreden en wat ons betreft een aanrader!"

  -Petra en Laurens, B&B Suite 2 Stay-

 • "Daria en haar collega's zijn professioneel en vriendelijk. wij zijn erg tevreden en blijven gebruik maken van hun diensten."

  -Joeri Kiekeboech-