about-black
about-black

Over ons

BnB & Cleaning Company is een ervaren en professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het beheer en de verhuur van short- en mid-stay accommodaties in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Daarnaast bieden wij ook uitstekende zakelijke schoonmaakdiensten aan.

Sinds 2013 zijn wij actief in Amsterdam, Haarlem en Utrecht, en vanaf 2023 hebben we ons werkgebied uitgebreid naar Den Haag en Rotterdam. Als uw stad er niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Onze formule draait om hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en milieubewust werken. Het allerbelangrijkste is dat we ons werk met plezier doen, wat bijdraagt aan het behouden van hoge kwaliteit.

Keywords: short-stay, mid-stay, verhuur, beheer, zakelijke schoonmaak, hoge kwaliteit, scherpe prijs, persoonlijke aandacht, milieubewust.

Ecologische schoonmaakmiddelen

BnB & Cleaning Company hecht veel waarde aan het milieu. Daarom werken wij uitsluitend met ecologische schoonmaakmiddelen.

Het gebruik van deze middelen biedt niet alleen voordelen voor kostbare stenen badkamers en keukenaanrechten, maar ook voor uw gezondheid en die van ons schoonmaakteam. Bovendien dragen we op deze manier bij aan een betere planeet.

De prijs van onze milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen is gemiddeld voordeliger dan reguliere producten die in de supermarkt verkrijgbaar zijn. De kosten van uw schoonmaakpakket zijn afhankelijk van het object dat wij komen schoonmaken en worden nauwkeurig bepaald bij het opstellen van de offerte.

Keywords: ecologische schoonmaakmiddelen, milieuvriendelijk, gezondheid, schoonmaakteam, planeet, offerte

 • "I have been working with BnB & Cleaning Company for pretty much exactly one year now. Thay are extremely reliable, friendly and diligent. Daria is also very honest and will tell you if she needs less time to finish the work than you first agreed. One of the things I value most is her flexibility and response on short notice. However last minute the request, they will make sure she or a colleague of hers are there when you need them. Needless to say, my apartment always looks amazing afterwards - thank you Daria and team!"

  -M. Margoritova-

 • "Onze B&B maakt regelmatig gebruik van de diensten van BnB & Cleaning Company en we zijn erg tevreden. BnB & Cleaning Company neemt regelmatig check-ins van gasten over en maakt dan ook de ruimtes schoon. Niet alleen wij, maar ook de gasten zijn tevreden over de ontvangst. Ook de schoonmaakwerkzaamheden worden prima uitgevoerd. We kunnen altijd op BnB & Cleaning Company rekenen."

  -K. vd Vooren; Park West B&B-

 • "Super blij met Dasha en haar team. Betrouwbaar en professioneel!"

  -Karlijn Witteveen-

 • "BnB & Cleaing Company en haar team maken al geruime tijd mijn woonboot schoon en maken de boot klaar voor de ontvangst voor gasten. Ook regelt BnB & Cleaning Company regelmatig de check in. Ik krijg vaak complimenten van de gasten over hoe schoon het is en hoe hartelijk Daria de gasten heeft ontvangen. Ik ben tevreden met BnB & Cleaning Company en haar team. Vooral als er op het laatste moment iets nodig is dan weeten ze altijd een oplossing!"

  -Ronald-

 • "BnB & Cleaning Company is een goede schoonmaak team met veel energie. Ze doen meer werk in de gegeven tijd dan andere schoonmaaksters die ik heb gehad. Ik heb twee katten die erg verharen maar zij kunnen hier goed mee omgaan en weten de haren effectief weg te krijgen."

  -GCW-

 • "BnB Cleaning company is al geruime tijd onze partner voor de schoonmaak en verdere hulp in het bedrijven van onze Bed and Breakfast. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten en flexibiliteit die ons worden geboden. Door de samenwerking met BnB Cleaning company hebben wij tevreden gasten en houden wij zelf nog tijd over voor andere leuke dingen. Al met al erg tevreden en wat ons betreft een aanrader!"

  -Petra en Laurens, B&B Suite 2 Stay-

 • "Daria en haar collega's zijn professioneel en vriendelijk. wij zijn erg tevreden en blijven gebruik maken van hun diensten."

  -Joeri Kiekeboech-

 • "Sinds vier maanden maakt BnB & Cleaning Company onze woning schoon. We zijn erg tevreden over de flexibiliteit van het team en de kwaliteit van het werk"

  -Jan van Bemmelen-

 • "Sinds een paar maanden werk ik samen met BnB & Cleaning Company. Zij helpen mij niet alleen met het schoonhouden van het appartement dat wij verhuren, maar vangen ook de gasten op bij aankomst en nemen ons zo veel werk uit handen. Zij zijn betrouwbaar, flexibel en doet hun werk voor de volle 100%. Vanaf ons eerste contact vond ik Daria zeer professioneel overkomen en ik hoop dat we nog lang kunnen samenwerken"

  -Auke-

 • "Al een aantal maanden zeer tevreden, goede communicatie, vriendelijk personeel en denkt graag mee, een aanrader!"

  -Mike Bruijnesteijn. Rent Expand-

 • "Ik ben erg blij met BnB & Cleaning Company , ze hebben erg gemotiveerd schoonmaak team en m'n huis is in korte tijd weer super schoon!!Ze zijn betrouwbaar en goed in hun vak!!!! Erg blij met BnB & Cleaning Company kan ze aan iedereen aanbevelen!!!"

  -Mevr. De Jong-